In Danish, Carsten Islington

om at rejse og sanse, om at være fattig i et fremmed land, om trolde og børn

Carsten Islington er en af de rigtigt garvede fortællere. Svend-Erik og Carsten har arbejdet sammen på kryds og tværs i fortællingens univers. Carsten slutter DuEtten af med at sige: “Ja, jeg kan ikke ryste dig af, du kommer igen hele tiden i mit liv.” Det glæder mig uendeligt meget, at han siger det med et smil.

Først fortæller Carsten om at rejse fra Vesterbro til London over Edinburgh og tilbage til Vesterbro. Svend-Erik fortæller om en rejse tiL Marokko og fortsætter med en troldehistorie. Det får Carsten til at mindes sine første fortælledage, hvor han opdagede hvordan børn er fantastiske, når du skal lære at fortælle – fordi de er så ærlige. Hvis det er kedeligt går de bare. Det er en DuEt med meget varme mellem os to gamle fortællere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: