In Danish, Pernille Stockfleth

Geishas and Dragør, South Bridge and Bell’s Wynd.

Pernille Stockfleth er fuld af fart og liv. Det er altid en fornøjelse at være i Pernille’s selskab og sådan var det også på denne skønne majdag. Vi udvekslede historier på livet løs. Først fortalte Pernille en af hendes egene historier om en japansk geisha. Det fik Svend-Erik på banen med en lokal historie (Edinburgh, Skotland) om et bordel inde i South Bridge. Derefter fortalte Svend-Erik sin forberedte historie om et hus fyldt med gru og uhygge. Det fik Pernille til at mindes Dragør og nogle af de fantastiske historier, som hun kender saa godt som tourguide i den by, som hun stadig holder uendelig meget af, selv om hun nu bor på Falster. Og tak til Pernille for de smukke ord om at være hendes første underviser udi fortællingens ædle kunst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: