In Danish, Jan Cirkola

historier om træer!

Træer! Fire historier om træer fortalt sammen med en af Danmarks bedste fortællere. Jan’s indledende historie er træets historie fra de allerførste mennesker brugte træet som et helligt sted til vi nu må søge tilbage til en eller anden form for forståelse af træet og det liv, der leves i og omkring træet inden vi fælder det sidste træ. Jeg fortæller så om bøgetræet i Kongens Have, hvorfor det på en nat blev en blodbøg. Min forberedte historie er en fantastisk fortælling om liv og død i og omkring et træ og Jan slutter så af med en kort fortælling om et træ, der er dødt, men ikke er det alligevel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: